– KREATIV, SUND OG GRØN INDRETNING

Med levende planter, som vægge og rumdelere, får du helt nye muligheder for at indrette kreativt, fleksibelt og ikke mindst energibesparende overalt i kontoret, domicilet, forretningen eller butikscenteret.

EKSEMPEL PÅ EN GRØN PLANTEVÆG

En plantevæg giver unikke og fleksible indretningsmuligheder uden at optage gulvplads. Den grønne væg kan skræddersys helt efter dine ønsker og behov for inspirerende indretning. En plantevæg kan forbedre jeres arbejdsmiljø på mange måder, heriblandt:

  • Effektiv absorbering af støj og genklang fra hårde overflader
  • Modvirkning af tør luft og forbedring af indeklimaet
  • Renere luft, som er lettere at opvarme og afkøle og bidrager positivt til energiforbruget
  • Ingen optagelse af gulvpladsen og kan placeres i gange arealer, hvor der ikke kan, eller må stå gulvkrukker pga. flugtveje

Som alternativ til de store, ambitiøse og kostbare plantevægge, så kommer der flere mindre, billigere og kreative løsninger, såsom det levenede billede. Her benytter man sig af mange af de samme egenskaber/fordele bare i en helt anden skala og pris.

LEVENEDE BILLEDE MED GRØNNE PLANTER

De nedenstående levende billeder er på størrelse med en stor fladskærm. Den brede kant rundt om planterne, kan vi sætte folie på efterfølgende.

AFSKÆRMNING MED GRØNNE PLANTER

Opdeling af zoner i kontormiljøer med grønne planter bliver mere og mere aktuelt og der produktudvikles hele tiden nye løsninger – eksempelvis med planter på begge sider, uden ledninger eller vandtilførsel, hvor det hele ligger i et lukket system og er meget nemt at vedligeholde.

Bliv inspireret i galleriet. Kontakt os, hvis du ikke finder det, du søger. Så finder vi en løsning, som passer præcis til jeres behov – lad os mødes.

Indtast dine informationer nedenunder for at modtage en prisliste på email