Krukker og planter
Planteservice
Plantevæg & Mosvæg
Lej kontorbeplantning
Deko materiale
Krukker og planter

Grønt er ikke bare godt for øjnene – det er også godt for resten af kroppen. Gennem de seneste 15 år har vi oplevet, hvordan det påvirker medarbejdernes psyke og helbred, når grønne planter bliver en integreret del af indretningen.
Nu er grønne planters evne til at rense luften og fjerne sundhedsskadelige stoffer endelig ved at blive anerkendt af videnskaben. Undersøgelser har vist, at et grønt indeklima bl.a. medfører, at:

  • Færre lider af tør hals, hoste, træthed og hovedpine
  • Færre klager over dårligt indeklima
  • Færre oplever problemer med statisk elektricitet
  • Medarbejderne får det mentalt bedre, og det har giver bedre trivsel og samarbejdsevner, samt et lavere stressniveau og blodtryk

Bliv inspireret af vores udvalg af planter og krukker i galleriet. Kontakt os, hvis du ikke finder det, du søger. Så finder vi en løsning, som passer præcis til jeres behov.

Læs mere

Planteservice

Vi passer på jeres indeklima.

Vi tilbyder serviceaftaler i form af standard- eller individuelle aftaler, som tager udgangspunkt i, og hensyn til,  jeres særlige behov.
Med en serviceaftale skal I ikke bruge tid og kræfter på at holde indeklimaet i topform – det gør vi. Det betyder, at I kan være sikre på, at virksomheden altid fremstår velplejet og med et optimalt indeklima. Det giver færre sygedage, mere effektive og gladere medarbejdere, som er til gavn for virksomheden og jeres kunder.

Lad os mødes, så tager vi pulsen på jeres eksisterende beplantning og fortæller jer, hvilken form jeres kontorbeplantning er i lige nu og hvad det vil koste, at vi holder det i topform – jeres planter vil elske jer for det.

Læs mere

Plantevæg & Mosvæg

En plantevæg giver unikke og fleksible indretningsmuligheder uden at optage gulvplads. Den grønne væg kan skræddersys helt efter dine ønsker og behov for inspirerende indretning. En plantevæg kan forbedre jeres arbejdsmiljø på mange måder, heriblandt:

  • Effektiv absorbering af støj og genklang fra hårde overflader
  • Modvirkning af tør luft og forbedring af indeklimaet
  • Renere luft, som er lettere at opvarme og afkøle og bidrager positivt til energiforbruget
  • Ingen optagelse af gulvpladsen og kan placeres i gange arealer, hvor der ikke kan, eller må stå gulvkrukker pga. flugtveje

Som alternativ til de store, ambitiøse og kostbare plantevægge, så kommer der flere mindre, billigere og kreative løsninger, såsom det levenede billede. Her benytter man sig af mange af de samme egenskaber/fordele bare i en helt anden skala og pris.

Læs mere

Lej kontorbeplantning

I stedet for at købe kontorbeplanting, kan I også vælge at leje det, med planteservice og plantegaranti oveni.

Det koster hverken en bondegård eller det halve kongerige at holde et sundt og inspirerende indeklima med flotte planter. Hos Daarbak indoordesign leverer vi nemlig planter og service i højeste kvalitet, og formår at gøre det til fornuftige priser.

Vi har samlet nogle priseksempler, som du kan downloade her, der kan give dig en ide om både pris og kvalitetsniveau. Kontakt os endelig, hvis du ikke lige finder det eksempel, der passer til din virksomhed.

LEJ FOR KUN KR. 49,00 PR. MDR. INKL. PLANTESERVICE

Læs mere

Deko materiale

Når fantasien kan få lov at overraske omgivelserne i den kreative indretning, er der næsten ingen grænser.

Med moderne naturmaterialer har vi fået helt nye muligheder for at indrette kreativt, fleksibelt og i områder, hvor virkeligheden ikke bestemmer, om det kan lade sig gøre eller begrænse os.

Læs mere