FROSTED FOLIE

– SMART OG MODERNE AFSKÆRMNING

Hvorfor ikke dekorere virksomhedens glaspartier og gipsvægge med grafisk folie? Det er en god måde at lade virksomhedens DNA, værdigrundlag, identitet, jeres produkter eller en god historie, give jeres medarbejdere, kunder og gæster af huset en oplevelse, der skaber mere arbejdsglæde.

Nogle af de fordele vi har oplevet, der kan opstå som resultat af grafisk folie er:
  • Mere engagerede og motiverede medarbejdere
  • Øget gejst og følelse af ejerskab
  • Skabelsen af en fælles identitet og succesoplevelser
  • At det bliver nemmere at sætte fokus på forandringer og positive tiltag i virksomheden
I tæt samarbejde med jer, skræddersyr vi en unik grafisk folie. Med Daarbak indoordesign er det kun fantasien der sætter begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre. Vi inspirerer og guider dig gennem hele processen.

EKSEMPEL PÅ EN STANDARD ”APOTEKER” FOLIELØSNING, SOM KOSTER FRA KR. 500,00 PR. VINDUESFAG INKL. OPSÆTNING.

015

EKSEMPEL PÅ ET STANDARD ”CUSTOM DESIGN” FOLIELØSNING MED ET LOGO, SOM KOSTER FRA KR. 800,00 PR. VINDUESFAG INKL. OPSÆTNING.

005

EKSEMPEL PÅ ET MØNSTRET ”CUSTOM DESIGN” FOLIELØSNING MED ET LOGO, SOM KOSTER FRA KR. 1000,00 PR. VINDUESFAG INKL. OPSÆTNING.

EKSEMPEL PÅ ET MØNSTRET ”CUSTOM DESIGN” FOLIELØSNING SOM KOSTER FRA KR. 750,00 PR. VINDUESFAG INKL. OPSÆTNING.

         

Lad os få en snak om jeres muligheder for at få implementeret frosted folie i jeres kontormiljø, og eventuelt kombinere det med nogle af vores andre indretningsløsninger. Det koster ikke alverden, og vi er sikre på, at du vil blive positivt overrasket over resultaterne – book derfor allerede nu et møde med os.